Top banner 2017 02 19 1170

Jullovsläger 2021

JULLOVSLÄGER 2021

Täby Basket bjuder in lirare födda 09-12 till dagläger under Jullovet. Då passar vi på att vässa skills, spela med gamla och nya kompisar och umgås i Café Jump Stop.

OBS: Vi jobbar för att kunna genomföra lägret men om Corona-läget är oförändrat eller förvärras kan lägret komma att ställas in.

När? Måndag 4 januari till torsdag 7 januari (4 dagar). Hallen öppnar kl 08:15. Lägret pågår kl 09:00-15:00. Mellan kl 15:00-17.00 är det Öppet Hus för alla medlemmar.

Var? Vi håller till i Byängshallen, nere på plan och uppe i cafét.

Vem? Vi riktar oss till så väl spelare i föreningen som basketnyfikna i Täby födda 2009-2012!

Avgift? 950 kr.

Vad ingår?

  • Träning, lek och spel under ledning av våra duktiga ungdomsledare. På förmiddagen inleds lägret med uppvärmningslekar, sedan tränar barnen i åldersindelade grupper på olika stationer. På eftermiddagen spelas match i mixade lag ålder/kön där individer matchas mot någon av samma ålder och kön i den mån det är möjligt. De yngre får därmed chansen att "hänga med" de äldre som agerar förebilder i hur matcher ska spelas.
  • Lunch och frukt fm och em. Ta gärna med en extra mellanmål om det kan tänkas behövas. Absolut inga nötter i någon form får tas med till lägret. Tänk på att det kan finnas spår av nötter i diverse produkter, exempelvis chokladbars.
  • En T-shirt.

Viktigt!

1) Detta är ett basketläger i fyra intensiva heldagar där barnen förväntas att delta aktivt på övningar och i aktiviteter. Säkerställ att det är barnets egna önskemål att delta innan anmälan.

2) Våra unga ledare gör sitt allra yttersta för att skapa en trivsam miljö för alla barn med målet att stärka dels basketintresset och dels sammanhållningen över lag-, ålders- och könsgränser. Vi vuxna låter därför de unga ledarna att få utrymme att göra sitt jobb så gott de kan - så har du som vuxen åsikter i relation till lägret så kontaktar du istället sportchef Angelica Gabrielsson: angelica.gabrielsson@tabybasket.se

3) Vid incidenter, exempelvis uppvisade beteenden som stör verksamheten eller förstör för andra, så tillämpar vi följande konsekvens-stege a) Incident: samtal kring förväntningar och regler b) Upprepning: kontakt med förälder/rar för att informera c) Ingen förändring: deltagare skickas hem från lägret.

Hur anmäler jag mig? Lägret är fullt och anmälan är stängd. OBS 1: Sista anmälningsdag för hinna beställa T-shirts är 8 december 2020. OBS 2: anmälan stängs när vi nått maxantal 40 deltagare - först till kvarn! OBS 3: pga Corona kan lägret komma att ställas in.

När ni fyllt i anmälningsformuläret så är anmälan komplett och ni har en plats om inget annat besked ges. Föreningen mailar en faktura på lägeravgiften (950 kr) när vi vet om lägret kan genomföras. Ytterligare information om lägret mailas ut senast en vecka innan lägrets start.

Frågor: kontakta angelica.gabrielsson@tabybasket.se

Varmt välkomna!

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub