Top banner 2017 02 19 1170

Anmälan till Summer Camp i Kalmar 2021 är öppen

Publicerad 2021-01-21 11:57
Kalmar gruppfoto
Täby Baskets mycket populära Summer Camp har arrangerats sedan 1988 och har blivit ett klassiskt träningsläger inför höstsäsongen. Passa på att anmäla dig till årets höjdpunkt i Kalmar den 1-6 augusti 2021!

Du tränar basket varje dag. Du umgås med dina lagkamrater, men lär också känna spelare i andra lag. Åldersfördelningen är bred från de äldsta födda 2005 till de yngsta som är födda 2011.

I år ska vi för sjätte året i rad åka till Kalmar där vi bor på Jenny Nyströmsgymnasiet som ligger 2 minuter från ett sportcentrum med 3 stora och 2 lite mindre hallar. I anslutning till sportcentrum finns ett äventyrsbad.

Vid Långängsbadet finns en fin badstrand och Sveriges finaste utomhusarena för basket med en helplan och en halvplan där vi kommer kunna träna och spela vid vackert väder.

Resa med gemensam buss från Täby till Kalmar ingår i priset, liksom logi, mat, träningar och lägertröja.

För ytterligare information om Summercamp gå in på hemsidan och Evenemang - Summercamp. Där kan du läsa mer om föräldramedverkan, anmälan och kostnad, anmälda deltagare, packlista, transport, logi och mat, träning och aktiviteter, ordningsregler m.m.

Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer




Nyheter via RSS
Levererat av MyClub