Toppbild 50 ar

Täby Basket laddar för RM omgång 4 i Byängshallen

Publicerad 2019-03-12 11:35
​För andra året i rad har Täby Baskets pojkar 03 lyckats med bedriften att gå till Elite 8 i RM U16. Där är det 8 lag som gör upp om de fyra åtråvärda Final 4 platserna i slutet av april. Fyra av lagen möts i Byängshallen 16-17 mars där det är Täby basket som arrangerar och man hoppas förstås på storpublik.

Head coach Annica Johansson berättar:

"Ja, det är verkligen jätteroligt att vi får den här chansen att göra detta arrangemang inför hemmapubliken. Vi möter Södertälje, Hammarby och Fryshuset, lag som vi både vunnit och förlorat mot historiskt, så det kommer att bli en mycket spännande baskethelg för oss och för dem som kommer dit och tittar".

Så här säger några av spelarna om möjligheten att få spela i RM:

Oscar Rutgersson: "Det roligaste med RM är att det är få den här utmaningen att möta tufft motstånd i ett sådant här speciellt sammanhang, och få göra det på hemmaplan".

Anton Roudet: "Det ska bli kul att få spela den här omgången på hemmaplan och vi hoppas kunna bjuda publiken på en riktig show!"

Och det är inte bara Täby basket som har duktiga basketungdomar födda 2003 här i Norrort. Även Djursholm Indians flickor 03 och Åkersberga basket pojkar 03 har tagit sig vidare till Elite 8 och spelar sina omgångar i Fribergahallen respektive Vällingbyhallen samma helg.

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

åra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub