Toppbild 50 ar

Täby Basket-ledare prisade

Publicerad 2019-05-03 12:46
I dagarna kom beskedet att Hanna Persson (Täby Basket F05) tilldelas pris som Årets Ungdomsledare i Täby Kommun och Annica Johansson (Täby Basket P03) fått ledarstipendium av Täby Lions Club.

Täby kommun utdelar Årets Ungdomsledare för att främja, stimulera och uppmärksamma betydelsefulla insatser som utförs av ungdomsledare i Täby.


Hanna Perssons motivering lyder: Hanna har trots sin unga ålder redan skaffat sig mycket ledarerfarenhet och engagerar sig brett i klubben Täby Basket. Hanna kombinerar sin egen spelarkarriär som innebär spel i division 1 med att vara tränare för Flickor 05. Dessutom är hon medlem i ungdomsutskottet, styrelseledamot och domaransvarig. Hanna är en stark symbol för ungdomars viktiga engagemang.

Prisutdelning sker den 4 juni klockan 19.00–20.30i Täby kommunhus foajé. Kvällen bjuder på mingel, prisutdelning och underhållning för pristagare, familjer och supportande Täbybor.

Täby Lions Club delar ut stipendier som belöning och uppmuntran till personer i Täby som arbetar ideellt inom:

  • Kulturområdet (t.ex. musik, teater och konst).
  • Sociala området (t.ex. mobbing, integration, jämställdhet).
  • Idrottsverksamhet (t.ex. ledare och tränare).


Annica Johanssons motivering lyder: Med ett fantastiskt engagemang leder Annica och övriga coacher ett 30-tal killar födda 2003 i Täby Basket. De organiserar, uppmuntrar och stöder utbildning på alla plan såväl socialt, fysiskt, mentalt och tekniskt/taktiskt i ett fint samarbete med gruppens föräldrar och med stor respekt för individens utveckling. Tack vare fantastiska kommunikativa skills lyckas de också förmedla föreningens värdegrund Kul, Kamratskap, Kämpa, Kvalité med idrottsliga framgångar som resultat. Som ledare förstår och hanterar Annica utvecklingsprocessen med en fingertoppskänsla utöver det vanliga.

Prisutdelning kommer att ske i samband med Täby Baskets sommaravslutning den 22 maj.

Stort grattis önskar en stolt förening!

- Kul, Kamratskap, Kämpa, Kvalité -

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

åra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub