Toppbild 50 ar

Ungdomsbasketen får en halv miljon av Gräsroten

Publicerad 2018-12-05 09:57
​Tack vare alla 6 152 supportrar är det så att 188 föreningar inom ungdomsbasketen får dela på 497 319 kronor från Svenska Spels Gräsroten. Täby Basket är en av dessa föreningar som du kan gå med i Gräsroten för att stötta.

Här kan du söka och se vad din förening får: https://www.svenskaspel.se/grasroten

Det här är Gräsroten
Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige via Gräsroten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Om du valt fler favoritföreningar fördelas poängen lika mellan favoritföreningarna. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

Textens källa:: http://www.basket.se/Nyheter/nyheterfransbbf/ungdo...

SBBF:s Generalsekreterare Johan Stark. Foto: Claudio Bresciani/TT
Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

åra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub