Top banner 2017 02 19 1170

Nyheter

INFORMATION OM SUMMER CAMP I RELATION TILL CORONA

2020-06-01

TRÄNINGSVECKAN 2020

Anmälan till Träningsveckan i Täby 2-7 augusti 2020 är öppen för åldersgrupperna 2004-2010.

I och med att föreningen var tvungen att ställa in Summer Camp i Kalmar 2020 så kommer Täby Basket istället att anordna två lagträningar/dag för respektive åldersgrupp i hallar i Täby från söndag 2 augusti till fredag 7 augusti.

Det innebär att varje lag tränar för sig två pass per dag, förmiddag och eftermiddag, under sina egna tränares ledning. I de fall underlaget av deltagare är för litet så kan två åldersgrupper slås ihop för gemensamma träningar. Om rådande läge tillåter kan justeringar sedan göras, exempelvis att vi bryter av träningarna en dag för klubbgemensamma aktiviteter.

Under träningsveckan ingår ej lunch eller övernattning utan förutsätter möjligheten för deltagarna att kunna sova och äta hemma mellan träningspassen.

ANMÄLAN

Anmälan till Träningsveckan i Täby 2-7 augusti 2020 är öppen och genomförs på nedanstående länkar:

Spelare

Ledare

SISTA ANMÄLNINGSDAG 2020-06-07

Efter sista anmälningsdag stängs formuläret och vi tar emot anmälningar i mån av plats - maila kansliet, kansli@tabybasket.se

KOSTNADEN PER DELTAGARE (SPELARE) ÄR 300 KR

I priset ingår två lagträningar per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

ANMÄLNINGSAVIGIFTEN FAKTURERAS ER VIA KANSLIET

Du räknas som anmäld när formuläret är ifyllt. Ditt deltagande är garanterad när anmälningsavgiften är betald.

2020-05-25

Täby Baskets styrelse har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens och Regeringens direktiv vad gäller skolornas verksamhet där grundskolorna i dagsläget hålls öppna. Så länge grundskolorna ska bedriva sin verksamhet fortsätter Täby Baskets träningsverksamhet med vissa anpassningar enligt folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer. Med hänsyn till rådande läge och restriktioner har Täby Basket tagit beslutet att ställa in Summer Camp 2-7 augusti i Kalmar. Alla inbetalda anmälningsavgifter kommer att återbetalas. Föreningen planerar istället för ett dagläger på hemmaplan 2-7 augusti i Täby för åldersgrupperna 2010-2004.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer att hålla avstånd, undvika större sociala sammanhang och att avstå onödiga resor omöjliggör genomförandet av Summer Camp i Kalmar på ett säkert sätt. Det är självklart beklagligt eftersom lägret är Täby Baskets största och mest populära event som många medlemmar sett fram emot.

Föreningen jobbar nu istället för att kunna genomföra ett dagläger utan övernattning i Täby 2-7 augusti så att spelare och ledare i respektive åldersgrupper får en chans att ladda upp inför säsongen 2020-2021.

I denna planering har vi tagit hänsyn till ett scenario där läget antas vara mindre restriktivt och mer tillåtande. Med utgångspunkt från detta finns en grundplanering där respektive lag kan genomföra två lagträningar per dag från söndag (2 augusti) till fredag (7 augusti) i några av tre hallar: Byängshallen, Tibble 5 och Bergtorp. Om rådande läge tillåter kan justeringar sedan göras, exempelvis gemensamma träningar killar & tjejer inom åldersgrupperna eller att vi bryter av förmiddagsträningarna en dag för klubbgemensamma aktiviteter.

Ytterligare information med mer detaljer kommer inom kort.

2020-04-17

Täby Baskets styrelse har beslutat att avvakta utvecklingen av situationen en månad framåt. I dagsläget ämnar föreningen därför att genomföra Summercamp 2020 i Kalmar och tar därmed fortsatt emot anmälningar.

Sista dag för anmälan är framflyttad t.o.m. 2020-05-22.

Skulle föreningen fatta beslut om att ställa in Summer Camp i Kalmar så betalas hela anmälningsavgiften tillbaka. Vid ett sådant scenario, och om möjligt att genomföra, så planerar föreningen istället för en lägerverksamhet på hemmaplan i Täby.ANMÄLAN TILL SUMMERCAMP 2020 ÄR ÖPPEN

Passa på att anmäla dig till årets höjdpunkt i Kalmar den 2-7 augusti 2020!

Täby Baskets mycket populära Summercamp har arrangerats sedan 1988 och har blivit ett klassiskt träningsläger inför höstsäsongen.

Du tränar basket varje dag. Du umgås med dina lagkamrater, men lär också känna spelare i andra lag. Åldersfördelningen är bred från de äldsta födda 2004 till de yngsta som är födda 2010.

I år ska vi för femte året i rad åka till Kalmar där vi bor på Jenny Nyströmsgymnasiet som ligger 2 minuter från ett sportcentrum med 3 stora och 2 lite mindre hallar. I anslutning till sportcentrum finns ett äventyrsbad.

Vid Långängsbadet finns en fin badstrand och Sveriges finaste utomhusarena för basket med en helplan och en halvplan där vi kommer kunna träna och spela vid vackert väder.

Resa med gemensam buss från Täby till Kalmar ingår i priset, liksom logi, mat, träningar och lägertröja.

För ytterligare information om Summercamp gå in på hemsidan och Evenemang - Summercamp. Där kan du läsa mer om föräldramedverkan, anmälan och kostnad, anmälda deltagare, packlista, transport, logi och mat, träning och aktiviteter, ordningsregler m.m.

Välkommen med din anmälan här!

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub