Top banner 2017 02 19 1170

Värderingar & stil

Värderingar

I Täby Basket siktar vi på att genom glädje, sunda värderingar och gemenskap skapa framgång både på och utanför basketplanen. Våra grundvärderingar kallar vi för de fyra K:na, som står för kamratskap, kul, kvalitet och kämpa.

Kamratskap

Vi har en unik kultur med starka band. Känslan av samman- hållning löper som en röd tråd genom hela Täby Basket. Varje spelare ska ha möjlighet att utvecklas på sin egen nivå. Varje spelare har en viktig uppgift att fylla.Tillsammans är vi starka. Laginsatsen är alltid viktigare än den enskilda prestationen. Det gäller för alla.

Kul

En av de främsta drivkrafterna för att utvecklas på basket- planen, och ge sitt yttersta när det behövs, är att det är roligt. Det ska vara kul att träna och att spela match. Det ska vara kul att åka på läger och cuper. Men, det ska också vara kul att umgås med kompisar och vara en del av laget. Om vi vinner tillsammans så kommer vi att fortsätta nå stora framgångar.

Kvalitet

Vi ska hela tiden sträva efter att bli bättre. En genomgående hög nivå är förutsättningen för att fortsätta utvecklas, få nya medlemmar och nå goda resultat. Kvalitet ska upplevas i varje kontakt med klubben. Oavsett vad det gäller.

Kämpa

På basketplanen gör vi alltid vårt yttersta. Alla kämpar efter bästa förmåga. Alla uppmuntrar varandra. Samtidigt ska vi bidra till att utveckla basketsporten så att er får uppleva den glädje, spänning och unika lagkänsla som basketen har att erbjuda. Men, vi har även modet att tänja gränserna och utmana oss själva. Ingenting är omöjligt. Att nå dit tar bara lite längre tid.

Genom dessa grundvärderingar skapar vi en positiv atmosfär i klubben, där vi tycker att varje barn och ungdom ska ha samma möjligheter att utvecklas.

Värderingsövning

Vår stil

  • Vi är bra kompisar och har roligt tillsammans. Vi visar respekt och ger stöd till alla ledare och spelare.
  • Vi vinner framgång på ett ärligt sätt. Vi kämpar och spelar aggressivt men juste.
  • Vi är föredömen på och utanför planen. Vi respekterar domare, funktionärer och våra motståndare.
  • Vi representerar Täby Basket i samband med matcher, läger och cuper och visar gott omdöme.
  • Vi accepterar inte doping, droger, mobbning eller rasism.
Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub