Toppbild 50 ar

NIU Basket Tibble Gymnasium

NIU Basket Tibble Gymnasium

Årskurs 1-3 Gymnasiet

 • Täby Basket erbjuder Nationell Idrottsutbildning (NIU) i basketi samarbete med Tibble Gymnasium som är ett gymnasium med en hög akademisk ambitionsnivå och en tydlig idrottsprofil med satsande elever i flertalet NIU-idrotter såsom basket, fotboll, simning, tennis och truppgymnastik. På NIU Basket får du därför maximala möjligheter att kombinera studier och basketträning. Möjligheten att välja den nationella idrottsutbildningen (NIU) i basket gäller oavsett vilken basketförening du tillhör.
 • Basketutbildningen fokuserar på individuell utveckling av dig som spelare där kvalificerad träningsverksamhet på skoltid kombineras med träning och matcher i den egna föreningen. Du får en gymnasie- och basketutbildning av högsta kvalitet samtidigt som du kan vara med och skapa kontinuerliga framgångar för din förening. När du väljer den nationella idrottsutbildningen (NIU) i basket på Tibble Fristående Gymnasium får du möjlighet att, utöver träning i din egen klubb, träna med kvalificerade baskettränare tre pass i veckan på skoltid.
 • Gymnasieprogram kopplade till NIU: Följande program kan kombineras med NIU: Ekonomi-Ekonomi, Natur-Natur, Samhälle-Samhälle och IHL (idrott, hälsa-och ledarskapsprogrammet). Dessa söks separat på https://www.gyantagningen.se
 • Kurser:
  • Idrottsspecialisering 1, 100p
  • Tränings- och tävlingslära 1, 100p
  • Idrottsspecialisering 2, 100p
  • Tränings- och tävlingslära 2, 100p
 • Tre morgonpassi basket, fysträning och/eller teori
 • Aktuella elever läsåret 2019-2020

LÄSÅRET 19-20


ANSÖKAN

Samtliga NIU-skolor i Stockholm har en gemensam ansökningsprocess som samordnas av Stockholms Basketbollförbund. Ansökan till NIU för att börja läsåret 20-21 är öppen mellan 1/10-1/12 2019 och görs då via detta questbackformulär som även kommer att kunna hittas på de olika NIU-skolornas hemsidor samt på https://stockholmbasket.se/basketgymnasium/


PROVTRÄNING

Tibble NIU Basket välkomnar intresserade spelare till provträningstillfällen torsdag 14 november eller fredag 15 november. Ta med vändbart linne och vattenflaska. Träning kl: 08:00-09:30 Tibble 5.

Anmäl ditt deltagande genom att kontakta Anders Lemmeke: anders.lemmeke@gmail.com

Uppge vilken dag du kommer, namn, telefon, e–post, nuvarande klubb samt coach i anmälan.


ÖPPET HUS

Tibble Fristående Gymnasium bjuder in till öppet hus 28 november 2019 kl: 16:00-19:00 och 28 januari 2020 kl:17:00-19:00. Då finns ytterligare tillfällen för elever och föräldrar att lära känna skolan, lärare och gymnasieprogrammen bättre.


INFORMATION

Om Tibble: http://www.tibble.nu/

Tibble på Facebook: https://www.facebook.com/tibblegymnasium

Om NIU Basket på Tibble: http://www.tibble.nu/utbildningar/niu/basket/

Tibble NIU Basket på instagram: http://instagram.com/tibblebg


FRÅGOR

Kontakta gärna oss:

Göran Cumzelius
Skolansvarig Tibble gymnasium

0709 75 29 12

goran.cumzelius@tibble.nu

Anders Lemmeke
Ansvarig tränare Täby Basket

0707 26 18 18

anders.lemmeke@gmail.com


Md avm norrort logo
Md tb 50 r kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub