Top banner 2017 02 19 1170

Sekretariat

Sekretariatsförberedelser i hallar

Matcher i Tibble 5: Hämta sekretariatsväskan i vaktmästarkuren i Tibble sportcentrum. Den innehåller Täby Basket-duk, matchklocka, foulkoner och pil. Själva sekretariatet består av två plintar som finns inne i hallen, vilka sätt upp under klockan mot ingången i Tibble 5. Montera plintar, material och matchklocka. Observera att i Tibble 5 finns ingen 24-sekundersklocka. Det är då domaren som ansvarar för att själv räkna ner och bedöma 24-sekundersregeln.

Matcher i Byängshallen: Inne i förrådet i Byängshallen finns en vit sekretariatslåda på hyllan. Den innehåller Täby Basket-duk, matchklocka, foulkoner och pil.TA ut lådan samt de grå sekretariatsbordet inklusive stolar och ställ upp dessa under matchtavlan vid nödutgången mitt i hallen. Montera bord, stolar, material och matchklocka.

Utbildningstillfällen

Från U13 ska varje hemmamatch bemanna ett sekretariat från lagets föräldragrupp. Sekreterare, tidtagare och i U15 -U16 nivå 1-2 även en 24-sekunderstidtagare.

Täby Basket anordnar kurstillfällen i början på alla säsonger, och skulle behov finnas utöver detta, kontaktar du kansliet för att vi ska ordna ytterligare kurstillfälle.

Utbildare i Täby Basket är Patrick Manzi, Paul Klinkert, Anton Granlund.

Utbildningsmaterial

Sekretariatsutbildning 2023

Digitalt Matchprotokoll

Ett digitalt matchprotokoll är framtaget som ska förenkla sekretariatet på våra ungdomsmatcher.

Det digitala matchprotokollet är helt integrerat i Profixio och är enkelt att använda och ger fans och andra intresserade en möjlighet att följa matchen från distans.

Den som ska föra protokoll lägger enkelt upp ett eget konto med en egen mail, följer ett lag och sen är ni igång och kan köra det digitala matchprotokollet.

Mer info på Stockholm Baskets hemsida

Två instruktionsfilmer och en manual beskriver tillvägagångssättet för det digitala protokollet:

Manual

Video 1: Digitalt matchprotokoll inställningar

Länk: https://public.3.basecamp.com/p/FkwcVpw9gxro2VNqUZeXPSKX

Video 2: Digitalt matchprotokoll

Länk: https://public.3.basecamp.com/p/moZjoJdvYQLXX9PKNLvNqosF

Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub