Top banner 2017 02 19 1170

Sommarlovsläger 2024Täby Basket bjuder in lirare födda 2012-2015 till dagläger under Sommarlovet. Då passar vi på att vässa skills, spela med gamla och nya kompisar och umgås i Café Jump Stop.

När? Måndag 17 juni - torsdag 20 juni (4 dagar) 2024. Hallen öppnar kl 08:15. Lägret pågår kl 09:00-15:00. Mellan kl 15:00-17.00 är det Öppet Hus för alla medlemmar.

Var? Vi håller till i Byängshallen, nere på plan och uppe i cafét.

Vem? Vi riktar oss spelare i föreningen som är födda 2012-2015.

Hur anmäler jag mitt barn? Lägret är fullt och anmälan är stängd. För köplats kontakta angelica.gabrielsson@tabybasket.se OBS: Anmälan stängs senast söndag 26 maj 2024 för att hinna beställa T-shirts. Anmälan stängs automatiskt när vi nått maxantalet 40 betalande deltagare- först till kvarn! Ytterligare information om lägret mailas ut senast en vecka innan lägrets start.

Avgift? 1200 kr som betalas in till Bg 5419-7470 i samband med anmälan för att garantera en plats. Uppge namn och efternamn på deltagaren. Ev. avanmälan och återbetalning av avgift måste ske innan start av lägret så att vi istället kan ta in en reserv. Avgiften, eller delar av avgiften, kan därför ej återbetalas vid påbörjat läger oavsett orsak.

Vad ingår?

  • Träning, lek och spel under ledning av våra duktiga unga ledare. På förmiddagen inleds lägret med uppvärmningslekar, sedan tränar barnen i åldersindelade grupper på olika stationer. På eftermiddagen spelas match i mixade lag ålder/kön där individer matchas mot någon av samma ålder och kön i den mån det är möjligt. De yngre får därmed chansen att "hänga med" de äldre som agerar förebilder i hur matcher ska spelas.
  • Lunch och frukt fm och em. Ta gärna med en extra mellanmål om det kan tänkas behövas. Absolut inga nötter i någon form får tas med till lägret. Tänk på att det kan finnas spår av nötter i diverse produkter, exempelvis chokladbars.
  • En T-shirt.

Viktigt!

1) Detta är ett basketläger i fyra intensiva heldagar där barnen förväntas att delta aktivt på övningar och i aktiviteter. Säkerställ att det är barnets egna önskemål att delta innan anmälan och betalning.

2) Våra unga ledare gör sitt allra yttersta för att skapa en trivsam miljö för alla barn med målet att stärka dels basketintresset och dels sammanhållningen över lag-, ålders- och könsgränser. Vi vuxna låter därför de unga ledarna att få utrymme att göra sitt jobb så gott de kan - så har du som vuxen åsikter i relation till lägret så kontaktar du istället sportchef Angelica Gabrielsson: angelica.gabrielsson@tabybasket.se

3) Vid incidenter, exempelvis uppvisade beteenden som stör verksamheten eller förstör för andra, så tillämpar vi följande konsekvens-stege a) Incident: samtal kring förväntningar och regler b) Upprepning: kontakt med förälder/rar för att informera c) Ingen förändring: deltagare skickas hem från lägret.


Frågor: kontakta angelica.gabrielsson@tabybasket.se

Varmt välkomna!

Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub