Toppbild 50 ar

Fint arrangemang när Täby Basket F04 avancerar till URM omgång 3

Publicerad 2018-11-30 17:14
Tack vare föräldrars och ledares ideella engagemang så blev det ett uppskattat URM-arrangemang i Byängshallen för FU15 och FU16, meddelar klubbchef Fredrik Lindholm. F04 avancerar till omgång 3 medan P04 och F03 spelat färdigt för denna säsong.

Fredrik spinner vidare på vikten av det ideella engagemanget i föreningen.

- Vi har hört av flera att vi har bra arrangemang. Tack vare våra ledare och föräldrars insatser så klarar vi av att hålla en hög standard.

Täby Basket har under de senaste åren ökat antalet ledare i lagen och fått en bredare ledartäckning, inte minst tack vare Täby Baskets egna Ledarakademi - Det är viktigt med kontinuiteten och bredden för att avlasta huvudledarna. Speciellt lagföräldrarna har en viktig roll för att ledarna ska orka fortsätta att göra det de är bäst på; nämligen att leda och utveckla laget och individerna på träningar och matcher.

URM, Summercamp, adminstration runt lagen, café-tjänst, sekretariatsuppdrag... det finns både mindre och större insatser som behövs från föräldrar för att driva föreningens verksamhet framåt. - Utöver lagföräldrar och ledare så har vi även många ideelt engagerade i olika utskott som ser till att öka kvaliteten i verksamheten genom t.ex. en trevlig och informativ hemsida, utbildningstillfällen och aktiviteter som stärker sammanhållningen och mycket mera. Det händer en hel del i kulisserna som alla kanske inte är fullt medvetna om.

- Många av våra spelare gör en viktig insats också. Förutom att själva träna och spela så kliver de in i hjälpledarrollen, är ledare under lovläger, sitter i ungdomsutskottet och dömer Swedbankligan. Det kan inte betonas nog hur viktigt det är att våra ungdomar både får och tar ansvar, det håller kretsloppet i föreningen levande.

- Ju fler som är villiga att hjälpa till ju mer energi skapar det. Energi smittar i sin tur av sig och ökar motivationen att fortsätta vara med. Därför är din och alla andras insatser så viktiga för föreningen, så ett stort tack till er! avslutar Fredrik.

Md urm 24 25 nov 2018
Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

åra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub