Toppbild 50 ar

En annorlunda sommaravslutning

Publicerad 2020-05-18 08:21
Image0
Eftersom sommaravslutningen inte kommer kunna genomföras på det vanliga sättet i Tibble CC har Täby Baskets fantastiska ungdomsutskott tillsammans med alla lagens ledare anpassat avslutningen som istället kommer att genomföras via klubbens sociala medier - Sommaravslutning är viktig att hålla för att markera ett tydligt avslut på säsongen och för att skapa och befästa vår fina klubbgemenskap. Att visa att föreningen fortsätter leva och att vi håller ihop är kanske viktigare än någonsin i år! hälsar Ungdomsutskottet.

Sommaravslutningen kommer genomföras på så sätt att visa delar av innehållet presenteras på klubbens sociala medier uppdelat under en veckas tid, medan andra delar av innehållet presenteras genom en livestream i slutet av veckan via klubbens Instagram- och Facebookkonto, den 26 maj kl. 18.30.

Innehåll som enbart genomförs i lagen

Massdrillen PF13-10 - massdrill genomförs genom att spelare utmanas i olika bollbehandlingsövningar och efteråt belönas med en medalj inom lagen på valfri lagträning och går utmärkt att genomföra på utomhusplan. Medaljer hämtas upp av ledarna på kansliet.

Innehåll som gradvis presenteras via sociala medier 18 maj-25 maj.

- Ordförande har ordet: en kort hälsning från klubbens ordförande Erik Söderberg.

- Lagpriser: priser som delas ut individuellt inom varje lag i åldersgrupperna PF09-04, presenterade av respektive ledare för varje lag på sociala medier och sedan utdelade inom laget på lämpligt sätt.

- Trick-shot-tävling: bidragen till trick-shot-tävlingen presenteras gradvis via föreningens sociala medier.

Håll utkik på Täby Baskets Instagram 18-25 maj!

Innehåll som presenteras via livestreamad sändning på sociala medier den 26 maj kl 18:30

- Klubbpriser: utdelning av klubbpriserna (för åldersgrupperna U15-U16): årets returtagare, skytt, försvarsspelare, bolltrollare, MVP och Täbyspelare. Spelarna som mottar priserna gör det på plats i Byängshallen vilket visas i livestreamen.

- Ledarpriser: utdelning av årets unga ledare, ledare och täbyit presenteras och delas ut till berörda ledare/personer på plats i Byängshallen.

- Tillkännagivande av vinnare i trick-shot-tävlingen: vinnarna av tävlingen presenteras i slutet av livesändningen

Häng med på Täby Baskets Facebook och Instagram den 26 maj kl 18:30!

Kul-Kamratskap-Kämpa-Kvalite

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub