Toppbild 50 ar

En digital sommaravslutning 2020

Publicerad 2020-05-27 14:42
Img 8127
Corona ställda till det men Täby Baskets fantastiska Ungdomsutskott såg till att ställa om, från ett smockfullt Tibble CC till en digital sändning i Byängshallen. Allt gick enligt planerna när säsongens alla priser delades ut och Trick-shot tävlingens vinnare korades.

LAGPRISER

Lagpriserna för Täby Basket-lagen 04-09 och Inter annonserades av lagens ledare på video vilka lades ut 18:e-24:e maj på Täby Baskets Instagram. Priserna delades sedan ut internt på varje lags träning.

Stort grattis till:

LAG/PRISERÅRETS FRAMSTEGÅRETS TRÄNINGSFLITÅRETS KAMRATCOACHENS PRIS
P09Loke SandbergKevin Moin AfshariArvid Jonsén LorenzenMarcus Frejborg
F09Siri FritzIsabella Cueva PradoTeodora JelicElin Tjeder
P08Filip Gheorghe Linus JeldesMiro CengizJonathan Christiansson
F08Izabella ÅbergEbba CraboAdeline NiklausViktoria Dobrosevic
P07Fredrik Walden Johan HörnbladOssian ViveAdam Ok
F07 Frida HellgrenAgnes ÖrtHannah SommarEmmy Forsmark
P06Radislav NikolicEric FranssonAlexander SjöholmLucas Frejborg
F06Lova Engren WiorekFrida TammElinea BeckmanCecilia Eineborg Schön
P05Gustaf FehnNemo RudinssonNils RosengrenDavid Gröholt
F05Annie WalldénSarah DolatabadiAlice DahlblomTuss Lundgren
P04Adam BäckTheodor KehrerGabriel AnderssonLiam Bergström
F04Irma Mandell Josefine TallElla TobiassonLinnea Falkborn
INTERAdam AbdulrahmanNoordin OmarPatrick OcanJens Ahlgren

Nedanstående priser och utdelning live-sändes av Ungdomsutskottet tisdagen den 26 maj 2020 från Byängshallen och videon återfinns på Täby Baskets Instagram och Facebook.

KLUBBPRISER

Klubbpriserna delas ut till de två äldsta åldersgrupperna, U15 & U16 dvs spelare födda 2005 och 2004.

Stort grattis till:

Årets Skytt: Vissa spelare har bara en unik känsla för att sätta bollarna i korgen, inbyggd i kroppen. Det har den här spelaren, som inte bara är bra på midrange skyttet och fantasifulla floaters utan även en riktigt stark straffkast och 3 poängsskytt, vilket har burit fram hens lag inte minst nu i slutet av säsongen

Mathilda Kandell Dansk F04 & Adam Bäck P04

Årets returtagare: Den här spelaren har jobbat hårt med sin fysträning för och under säsongen vilket gett synliga resultat. Hen får ofta många minuters speltid för att hen jobbar alltid hårt under både defensiv och offensiv korg - och med sin styrka, spänst och förmåga att ta rätt position är hen sitt lags, och klubbens, absolut starkaste returtagare.

Myra Axelsson F05 & Olle Nyman P05

Årets försvarare: Årets försvarsspelare är någon med snabba fötter och bra fokus. En spelare som alltid ger allt för att stoppa motståndarna från att lägga bollen i korgen, och en spelare som vet att offense vinner matcher, men defence vinner mästerskap.

Adrian Riahi P05 & Mathilda Martinsson F05

Årets bolltrollare: Det här priset går i år till en kanske något "okonventionell" bolltrollare. Den här spelaren kör nämligen i ett eget tempo när hen spelar och genom sin spelstil lurar hen ofta de mer atletiska spelarna på planen

Alexandra Galyas F04 & Isak Hagmyr P04

Årets MVP: Den här spelaren har förmågan att samla och leda sitt lag i både med och motgång, hen kan vända momentum helt i svåra underlägen tack vare sin spelförståelse, starka vilja att vinna och iskalla mod att våga ta avslut när det verkligen gäller. Hen har under sina år i Täby basket betytt mycket för sitt lag och varit en föregångare i träna både fys och teknik för att hela tiden bli bättre.

Nemo Rudinsson P05 & Emma Sommar F04

Årets Täbyspelare: Den här spelaren personifierar verkligen klubbens fyra K:n. Hen lever basket - i skolan, på träning, utanför träning. Hen dyker upp på alla läger, Friday nights, LA 19, gör alltid sitt bästa i alla lägen, är schysst mot lagkamrater, motståndare och coacher. Hade man kunnat leva med en basketboll fäst vid handen 24/7 så hade den här personen säkerligen gjort det.

Rebecca Teigland F04 & Rasmus Ditzinger P05

LEDARPRISER


Stort grattis till:

Årets Täby:it: Föreningen har beslutat att tilldela Sara Naumann priset som Årets Täby:it för sin enorma förmåga att forma grupper där spelare trivs och fortsätter i föreningslivets kretslopp i en vidare produktion av framgångsrika och prisade unga ledare för både föreningens och samhällets räkning.

Årets Unga Ledare: Föreningen har beslutat att tilldela Jakob Odmark priset som Årets Unga Ledare för hans framåtanda som talangfull ung coach och förebild för Täby Basket P05:s spelartrupp. Han har en enorm ledarpotential som redan uppmärksammats av regionverksamheten och vi ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling.

Årets Ledare: Föreningen har beslutat att tilldela Peter Galyas & Johan Sahlberg priset som Årets ledare för deras fantastiska insats med flickor 04 där de med ett varsamt ledarskap lyckats integrera nya spelare från Djursholm Indians, samlat truppen under gemensamt namn och samtidigt lyckats behålla spelare i processen.

TRICK-SHOT TÄVLINGEN

Alla 04-09 lagen fick möjlighet att delta i trick-shot tävlingen genom att skicka in sina video-bidrag som publicerades på Instagram. Deltog gjorde Täby Basket F04, P05, F05, P07, F06, P08, F08 och P09. Vinnare av årets trick-shot tävling och en gigantisk kexchocklad annonserades under livesändningen... Täby Basket P09! Grattis!

Stort tack till alla som varit med och bidragit till denna både speciella och minnesvärda sommaravslutning!

Trevlig basketsommar önskar ungdomsutskottet och föreningen!

Kul-Kamratskap-Kämpa-Kvalité

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub