Top banner 2017 02 19 1170

Jag ställer upp-stipendier till Täby Basket-ledare

Publicerad 2020-12-16 17:29
Hedvig och emelie
Varje år delar Stockholms Basketdistriktsförbund ut stipendier till personer som har utmärkt sig inom distriktets verksamhet. Nomineringarna görs av allmänheten och stipendiaterna väljs sedan ut av distriktsförbundet. Två av Täby Baskets unga ledare har fått flera nomineringar i kategorin "Jag ställer upp", för säsongen 2019-2020: stort grattis Hedvig Bergstedt och Emelie Larsson!

Årets Jag ställer upp.

Stipendiet går till en person(spelare, domare, ledare, förälder) eller en förening som under säsongen har gjort en insats som visar på stor sportslighet och ett positivt beteende där man varit en god förebild inom distriktets verksamhet. Insatsen kan vara en specifik händelse under ett visst tillfälle eller ett mer långtgående arbete under säsongen. Stipendiet är avsett att stödja och uppmuntra förtjänstfull prestation, och skall stimulera och uppmuntra till fortsatt engagemang.

Motivering: Hedvig Bergstedt & Emelie Larsson

Hedvig och Emelie är, förutom att spela själva, båda två djupt involverade i Täby Basket. Hedvig coachar två lag, sitter i styrelsen, är domaransvarig och ledare på läger. Emelie sitter i ungdomsutskottet, coachar ett lag, dömer matcher, är ledare på läger och Friday Nights spontanbasket som föreningen arrangerar. Hedvig och Emelie är unga eldsjälar som sprider glädje och engagemang.

Tjejerna blev ovetande kallade till ett digitalt möte med David Leman och Tiina Rossi Ekstam på Stockholm Basket för att tilldelas stipendiet:

Hedvig - Tusen tack, jag är jätterörd!

Emelie - Jag är helt chockad, jättekul!

Stort grattis än en gång från hela föreningen!

Kul-Kamratskap-Kämpa-Kvalité

Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer




Nyheter via RSS
Levererat av MyClub