Top banner 2017 02 19 1170

På resande fot till FU15 och PU15 omgång 2 i USM

Publicerad 2023-11-29 14:07
Image0 2
Det blir resor att se fram emot för Täby Basket F09 (Malmö) och Täby Basket P09 (Bankeryd) för spel i USM omgång 2. Vi har intervjuat lirarna Isabella Cueva Prado och Marcus Frejborg för att höra oss för vad de ser mest fram emot, vad lagen tar med sig från omgång 1 och lagens styrkor.

Täby Basket F09

Spelschema

Lör 11:30 Täby-Wetterbygden

Lör 16:30 Malbas-Täby

Sön 09:30 Västerås-Täby

Klicka på matchen för att se den på Basket-TV

Resultaten kan följas i Profixio

Isabella, vad ser du mest fram emot i omgång 2?

- Det som jag ser mest fram emot med omgång två är att få chansen att spela mot nya lag som vi inte mött förut. Det öppnar alltid möjligheter att vi kan lära oss av dem. Det ska även bli väldigt roligt att få åka lite längre denna gång, ända till Malmö, eftersom att vi endast åkte till Hammarby för att spela förra omgången.

Vad tror du laget tar med sig från omgång 1?

- Jag tror att vi tar med oss att vi ska vara mer hungriga på korgen och bollen från början, och fokusera på vårt spel. Vi är även revanschsugna och vi ska se till att kämpa in i det sista.

Vilka anser du vara lagets styrkor?

- Jag anser att ett av lagets styrkor är att vi kompletterar varandra på plan utifrån våra individuella egenskaper och förmågor. Vi alla har känt varandra länge och vi känner varandra väl både på och utanför planen. Vi har det också väldigt roligt tillsammans. Ytterligare ett av lagets styrkor är inom det defensiva spelet.


Stort tack för din insats, och lycka till!

Täby Basket P09

Spelschema

Lör 13:30 VGB-Täby

Lör 20:00 Bankeryd-Täby

Sön 10:30 Täby-Örebro

Klicka på matchen för att se den på Basket-TV

Resultaten kan följas i Profixio

Marcus vad ser du mest fram emot i omgång 2?

- Det ska bli kul att åter igen få åka i väg utanför Stockholm och möta lag som vi vanligtvis inte möter. Jag ser fram emot att spela tre tuffa och roliga matcher tillsammans med laget och givetvis hänga med kompisarna mellan matcherna. Alla i laget är taggade och beredda att ge allt på basketplanen.

Vad tror du laget tar med sig från omgång 1?

- första omgången fick vi känna på hur det är att spela USM, det var ju första gången för oss alla, nu vet vi vad vi har att förvänta oss nere i Bankeryd. Vi vet att vi måste vara påkopplade från start och kämpa varenda minut av matcherna.

Vilka anser du vara lagets styrkor?

- Vi har en bra sammanhållning i laget och har roligt tillsammans. Alla i laget har olika styrkor, vi har stora spelare som är bra under korgen, snabba spelare som snabbt kan ta bollen till korgen och dessutom flera som är bra skyttar. Vi har även flera olika försvarsspel som vi kan växla mellan för att göra det svårare för motståndarna att göra poäng.


Stort tack för din insats, och lycka till!

Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub