Top banner 2017 02 19 1170

Sommaravslutning 2024

Publicerad 2024-05-29 10:01
Publik 3
Säsongen 2023-2024 är färdigspelad och Täby Baskets Ungdomsutskott organiserade än en gång en oförglömlig sommaravslutning i Tibble sportcentrum inför välfyllda läktare.

Bästa ungdomsutskottet inleder med en presentation av kvällens program.

Sen var det dags för den klassiska massdrillej med lirare födda 2013-2016. Efteråt fick alla kidsen varsin medalj.

Ordförande Erik Söderberg tackar för en väl genomförd säsong och konstaterar att Täby Baskets verksamhet är så mycket större än enbart träningar och matcher och berättar mer om innehållet.

Efter det var det dags för de eftertraktade lagpriserna.

Årets Framsteg

F08 - Klara St Clair Renard Timander, P08 - Alexander Ramirez, F09 - Elin Tjeder, P09 - Oscar Fransson, F10 - Vera Norsebäck, P10 - Adam Carlsson, P10+ - Milo Löfroth, F11 - Tuva Eriksen, P11 Henry Mikagård, P11-12 - Didrik Dellbrant, F12 - Catherine Nondi, P12 - Jayden Karimunda, P12+ - Nicklas Karlsson Paaso, F13 - Sanjhi Mohta, P13 - Golo Marter, Wildcats - Arvid Fredriksson

Årets Träningsfllit

F08 - Eldana Woldhemret, P08 - Oscar Johansson, F09 - Isabella Cueva Prado, P09 - Emil Vallén, F10 - Klara Hägg, P10 - Morris Bratt, P10+ - Zixiao Shen, F11 - Leia Hugo, P11 - Daniel Matloub, P11-12 - Kacper Jankowski, F12 - Falaq Kainat Habib Dogar Ali, P12 - Pontus Alsterlund, P12+ - Alexander Bacci Lindqvist, F13 - Nova Angress, P13 - Nicolas Pavlovic, Wildcats - Benjamin Balsom

Årets Teammate

F08 - Lina Von Trzaska, P08 - Jonathan Christiansson, F09 - Teodora Jelic, P09 - Linus Aspenberg, F10 - Ebba Waller, P10 - August Holmlund, P10+ - Max Jansson Gard, F11 - Juno Glanmark, P11 - Frank Cooper, P11-12 - Oscar Hedlund, F12 - Elsa Bauer, P12 - Fabian Von Hausswolff-Juhlin, P12+ - Wilmer Unkuri, F13 - Ellen Arwin, P13 - Louie Rudinsson, Wildcats - Adam Criborn

Coachens Pris

F08Signe BreineGör alltid sitt bästa på träning och match. Har utvecklats mycket under säsongen och när vi spelar med våra twin towers blir det tufft för motståndarna. Hon är inte bara en bra basketspelare utan också en uppskattad lagkamrat.
F09Meja YdehedEn allt igenom seriös, hårt tränande och spelande spelare som alltid ger 100 % oavsett vad det handlar om i livet. En spelare som alltid ger allt för laget.
F11Nicole LundhGår till en spelare som denna säsong krigat enormt på träningarna trots sin långtidsskada. Har man gipsad högerhand så får man lära sig skjuta med vänsterhand sa hon!
F12Hedda LissnerAlways willing to play matches for both teams and works hard to become.a better player!
F13Stella BondeStella är en spelare som dyker upp i diskussionerna för samtliga lagpriser. Stella kom till laget under hösten och har sedan dess en hög träningsnärvaro, alltid ett leende och positiv attityd till både coacher och medspelare. På matcher är hon en stark och naturlig returtagare som dessutom gör en massa poäng. Allt detta sammanlagt gör Stella till en mycket värdefull spelare i truppen och en självklar nominering till "coachens pris".
WildcatsSimon ModenAlltid med ett leende vid träning och match. Positiv och glad kille som utvecklats mycket inte minst med sin trix dribblingar. Alla behöver vi en lagkamrat som Simon.
P08Dante PimmeshoferHan missar aldrig en träning, år ut och år in, har alltid med sig sitt vändbara linne, boll och vattenflaska och ger järnet no matter what! En klok kille som snabbast av alla fattar att 50% på tvåpoängare är samma sak som 33% på trepoängare!
P09Marcus FrejborgMarcus är ett föredöme både i försvar och anfall. Han bidrar samtidigt med glädje, kamratskap, rätt inställning och kämpaglöd.
P10+Dante DjäkenDante har utvecklats jättebra denna säsong, har bra spelförståelse och är snabb på att greppa nya övningar.
P11Leo NordstrandUtöver att hans skills har utvecklats enormt under året har Leo även utvecklats till att ta ledarskap och leta lösningar för laget. Leo är alltid positiv, lyssnar, engagerad och kämpar för laget på och utanför planen
P11-12Misha GaripovMisha har utvecklats mycket sedan han kom med i laget. En kämpe under korgen som aldrig ger upp!
P12Theo GibsonTheo är en spelare som alltid bjuder på ett glatt humör, ger hundra procent på plan och som lever för basket. Att han alltid ger det lilla extra gör att vi coacher vill ge honom Coachens pris!
P12+Adrian BehmehrAdrian har gått in med ett stort engagemang och fokus i varje övning och match. Han ger hela tiden 100% och därför vill vi coacher ge honom Coachens pris.
P13Emil TideströmEmil hänger med till Eskilstuna Basket Cup och blir kompis med alla. Emil tar till sig info, lär sig och är inte rädd för att försöka. Emil har en trevlig attityd och vill spela basket!
P10Hugo LiljebladEn fantastisk utveckling under året, en lagspelare som visar kämparglöd i varje läge för laget kombinerat med en positiv attityd fylld med ödmjukhet.

Bästa Domaransvarig Tuva Redare presenterade sedan

Årets Domare

Jonathan Christiansson: Det krävs många olika egenskaper för att bli en bra domare och de tar lång tid att utveckla. Denna säsong har du utvecklats enormt som domare och du kan nå väldigt långt!

Sportchef Angelica Gabrielsson presenterade årets ledarpriser som delades ut av föreningen profilleverantör Mats Moberg från Basketshop.

Årets Täby:it:

Ungdomsutskottet: Utan denna grupp av ungdomar skulle Täby Basket vara en fattigare förening. De bidrar med liv, rörelse och gemenskap över laggränser, åldrar och kön bl.a. genom att anordna Friday Nights, 3x3-turneringar, Kalmar-kampen och denna Sommaravslutning ikväll och mycket mera. Grattis Jonathan, Oscar, Isabella, Joar, Dennis, Stella och Tuva!

Årets Unga Ledare

F14 - Elinea Beckman Gustavsson: Engagerad, pedagogisk och med ett tydligt ledarskap. Hon är verkligen genuint intresserad av ledarrollen. Det här är en tjej som inte räds för att ta ansvar och vara en god förebild för de yngre tjejerna på träningar och matcher.

Årets Ledare

F14 - Mike Banks: En ledare med ett riktigt Täby Basket-hjärta, engagerad i flera lag i föreningen, väldigt uppskattad av många för sitt fina ledarskap och som dessutom får de yngre tjejerna att flockas till lagen. Han driver det största flicklaget i föreningen med bravur!

Årets Lagförälder - ett nyinstiftat pris!

P09 - Jamila Assel: (priset hämtades av coach Pelle Danielson) Denna kvinna har ett oförtrutet engagemang med en sund blick för det viktigaste för att få verksamheten för lag och ledare att flyta på utan hinder.

Under Sommaravslutningen höll Klubbchef Fredrik "Frippe" Lindholm i ställningarna med försäljning av Täby Basket-prylar tillsammans med Mats Moberg från Basketshop.

Sen var det dags för alla ledare att komma ner på planen för att ta emot publiken jubel för deras viktiga ideella insatser 10 månader om året och årets ledarpresent!

Ivrigt påhejade av publiken tävlade sedan ledarna om den eftertraktade Kexchokladen i en klassisk shoot out - som detta år vanns av P08:s bästa ledare Andreas Holmström - grattis!

Slutligen delades årets klubbpriser ut till spelare 2008-2009.

Årets Skytt

P08Dante RudinssonSkytt Med samma sylvassa precision som LeBron James säger det SPLASH otroliga 41% av gångerna från trepoängslinjen när den här killen skjuter!
F09Rakel RudbergSkytt En större utveckling av sitt skott har sällan skådats!

Årets Returtagare


P09Nelson CooperReturtagare Spelaren som i år har hittat in under korgen där han använder sin styrka till att kriga om varje boll och många gånger kommer ned med den.
F08Moa WikströmReturtagare Drottning under båda korgarna - resulterar i massor av poäng och blockar. Vi är så glada att hon är på vårt lag!

Årets Försvarsspelare

P09Simon Yarad FörsvarsspelareSpelaren som har fantastiskt snabba fötter, bra kondition och en förmåga att ständigt stjäla bollen.
F08Stella BävertoftFörsvarsspelareSpider woman - svårt att ta sig förbi henne i zonen. Många steals som leder till enkla poäng. Kan också spela ett aggressivt man-man-försvar som inte ger motståndaren en lugn stund. .

Årets Bolltrollare


P08Henry HolmströmBolltrollareFör sin blick för lagspelet, sin oslagbara "dans" i painten, för att han alltid letar och hittar de mest oväntade passningarna och för att han har flest assist i laget. När den här killen får bollen kan vad som helst hända!
F08Amanda GrundbyBolltrollareDriver upp bollen med säkerhet och självförtroende. Om hon inte har ett eget 3-poängsskott sätter hon lagkamraterna i fina lägen. Med sin starka vilja kniper hon en massa returer och lösa bollar.

Årets MVP

P08Gustav PsilanderMVPFör att han stått för var tredje poäng som laget har gjort denna säsong och alltid ger 110% såväl offensivt, defensivt som i returtagningen. En kille som alla vi ha i sitt lag!
F08Hilda Hylander MVPSliter som få och ger aldrig upp förrän bollen är i korgen. Tar såväl egna som andras returer. Mångsidig poönggörare som gör mål från 3p-linjen, i 3-sekundersområdet och ibland sittande på golvet. Bollen ska bara i!

Årets Täby-spelare

P08Oscar JohanssonTäbyspelareFör att han alltid lyfter laget och kompisarna med positivt pepp på planen och på bänken, för sitt varma hjärta och för att han aldrig missar en träning!
F09Isabella Cueva PradoTäbyspelareAlltid med en boll under armen. Alltid sist kvar i hallen för att skjuta alla dagens skott. Snäll, trevlig och ställer alltid upp.

Ungdomsutskottet tackade sedan alla för uppmärksamheten, 400 glassar i stora lass servades och alla gick hem glada och nöjda!

Glad sommar!

Kul-Kamratskap-Kämpa-Kvalité


Md krankning banner 320x320
Md avm norrort logo
Md kaffe se logga webb
Md naprapatgruppen logo rgb
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer




Nyheter via RSS
Levererat av MyClub