Top banner 2017 02 19 1170

Ungdomsutskottet söker nya medlemmar

Publicerad 2020-09-14 13:29
Ungdoms utskottet
Ungdomsutskottet (UU) söker nya medlemmar som kan tänka sig hjälpa till och engagera sig i utskottet och verksamheten inom Täby basket framöver. Är du intresserad av att delta?

Ungdomsutskottet

Vilka är vi?

Vi som är verksamma heter Emelie Larsson, Linnea Lindqvist, Leo Stocklassa, Parman Gitijah och Oliver Correa. Vi alla spelar basket på något sätt och är fikaälskare som gillar att ha kul tillsammans.

Vad gör vi?

Vi arrangerar aktiviteter såsom Friday Nights, Summer camp aktiviteterna, olika typer av turneringar och andra mindre aktiviteter och tävlingar under året. Vi jobbar för en stark sammanhållning inom klubben där alla ska kunna ha kul. För att kunna arrangera och planera dessa aktiviteter har vi möten några gånger per år, ofta några veckor innan det planerade datumet.

Varför just du?

Vi söker nu dig som är intresserad av att hjälpa till och vill bli en del av UU. Vad känner du att du kan bidra med? Är du intresserad av att planera olika aktiviteter? Vill du hålla öppet på Friday Nights? Vill du bara hänga i hallen och se till så att alla mår bra? Eller kanske något annat?

Känner du dig manad tycker vi att du ska höra av dig med en beskrivning kring vem du är och vad du tror att du kan tänka dig att bidra med. Ju fler vi är desto bättre :) Just nu väntar vi bara på att din "ansökan" ska trilla in på täby baskets instagram (DMs) eller till Parman (mejl: Parman.gitijah@yahoo.com)

Hoppas vi ses!

MVH// UU

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub