Toppbild 50 ar

Utbildning utvecklar Täby Basket-ledare

Publicerad 2019-06-14 15:04
Flertalet Täby Basket-ledare har under vårterminen gått klart förbundets nivå 1 för utvecklingstränare.

Foto: SBBF

Svensk Basket har lanserat en ny utbildningsmodell med fokus på utveckling. Läs mer om detta här.

I anslutning till den nya utbildningsmodellen så finns även en utbildningsplattform där ledare har möjlighet att bl.a. följa sina utbildningar, skriva ut kursintyg m.m

Sen vårterminen 2018 har sammanlagt 33 Täby Basket- ledare gått grundutbildningen eller nivå 1.

Den senaste kullen nivå 1-tränare har nu blivit godkända. Föreningen riktar ett stort grattis till Per Ditzinger (P05), Johan Sahlberg (F04), Jakob Odmark (P05), Kristina Palmér (F07), Andreas Van der Sluijs (P05), Isak Skott (F06) och Petter Ploman (F07).

Per Ditzinger, coach för Täby Basket P05, säger så här om utbildningen

- Det mest givande har varit den dialog och de diskussioner jag haft med coacher med samma utmaningar i andra föreningar. Under utbildningen blir det påtagligt att man har det väl förspänt som ledare i Täby basket. Vi har bra stöd av tydlig vision och förankrade värderingar som vi jobbar med kontinuerligt. Vidare har vi stöd av Utveckla spelet som går hand i hand med förbundets idé. Detta underlättar helt klart för oss.

- Det känns fantastiskt inspirerande att vi har ledare som törstar efter kunskap och en vidareutveckling av sina färdigheter. Det bådar gott för framtiden både för dem som individer och för föreningens verksamhet. Vi vet att de barn och ungdomar som finns hos oss är i goda händer, avslutar Sportchef Angelica Gabrielsson.

Kul - Kamratskap - Kämpa - Kvalité

Md avm norrort logo
Md tb 50  r  kopia
Md sponsorhuset logga alone 200x72
Stöd Täby Basket när du handlar på nätet - klicka här för mer info!

Våra sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub